HSHansen drager langt mod Nord Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
HSHansen drager langt mod Nord 
En samlokalisering af et eksisterende rådhus lyder i sig selv ikke så spændende. Men i denne entreprise på Bodø Rådhus i Norge, hvor man tillægger de eksisterende bygninger en spændende arkitektonisk vinkel, giver det i sig selv en rigtig interessant sag.
 
HSHansen har vundet facadeentreprisen på Bodø Rådhus. Facaden er en kompleks 3-dimensionel facade, som firmaet bl.a. løser ved projektering og modellering i 3D.
Kunden er Gunvald Johansen AS. Bodø Kommune er bygherre og hele projektet er tegnet af Atelier Lorentzen Langkilde.  
 
I Bodø kommune ønsker man at samle administrationen under ét tag. I dag er der ca. 400 medarbejdere spredt på forskellige lokationer og kun 100 af dem arbejder på selve rådhuset. Når projektet er færdigt rykker alle 400 ansatte under samme tag, hvilket også kommer borgerne til stor gavn.
Maj 2016! HSH etablerer nyt kontor i Oslo
 
”Bodø Rådhus er en virkelig spændende opgave hvor vores kompetencer igen er i højsæde. Vi har været med i rådgivningsprocessen, siden de første streger til projektet blev slået. Vi er stolte af at vi har indgået den endelige kontrakt, og glæder os meget til at lave facaderne på denne arkitektoniske perle. At sagen ligger nordligere end polarcirklen bringer blot endnu en dimension til byggeriet. Vores HansenUnitAl-koncept med 100 % præfabrikerede og uorganiske elementer er som skabt til dette. Vi glæder os til at udføre endnu en opgave til bygherres fulde tilfredshed” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen a/s.
 
HansenUnitAl er et unikt koncept der højner effektivitet, kvalitet, finish og giver bygherre en god og rentabel totaløkonomi. At elementerne leveres samlet på pladsen, gør at der ikke kommer uforudsete forhindringer undervejs, og ofte lukkes entrepriserne hurtigere end først antaget. Sidst men ikke mindst er systemet fleksibelt for både bygherre og arkitekt, og giver stor frihed i forhold til arkitekturen. 
 400 kommunale administrations-medarbejdere skal samles i Bodø Rådhus
”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med HSHansen. De har bistået med løsningen i forhold til tegning af detailprojektet. Vi har tegnet Bodø Rådhus som det var tænkt i forhold til eksisterende hus. UnitAl-konceptet giver stor frihed i forhold til arkitekturen og begrænser ikke vores tanker på nogen måde. Vi er meget trygge ved at HSHansen står for facadeløsningen. De har stor erfaring med facadeentrepriser, og har lavet mange store projekter. Den erfaring drager alle samarbejdspartnere nytte af” slutter Kristian Langkilde, Partner, Atelier Lorentzen Langkilde.
 
HSHansen er i fuld gang med projekteringen og montagen af facaderne på Bodø Rådhus kommer til at foregå fra februar til april 2018.
Se referencer her....
 
HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på www.hshansen.dk
Pressekontakt: Salgs – og marketingschef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk